© 2002 - 2020  Lourens Beheer B.V.

Manti-art

 

telefoon: 038 - 4 656 990

mobiel: 06 - 5202 2988

fax: 038 - 4 609 872

 

Lourens Beheer B.V.

Landsheerlaan 2  8016 ES  Zwolle

 

 

e-mail:   info@lourens-beheer.nl

 

 

K.v.K nr. 05071292

 

E-mailadres: info@lourens-beheer.nl

Wat is…

Mantishare is een investerings- en management onderneming die haar participaties actief begeleidt bij herstructurering en business development.
Mantishare richt zich op middelgrote bedrijven in moeilijkheden die vragen om een actieve ‘hands-on’ betrokkenheid. De aanpak van Mantishare resulteert in ondernemingen die gezond renderen of een aantrekkelijke overname kandidaat vormen.
Mantishare staat voor betrouwbaarheid, toewijding, creatieve oplossingen, actieve verbetering en herstructurering.  


Wat doet…

Eigenaren van ondernemingen, maar ook participatie maatschappijen en financiers krijgen regelmatig te maken met ondernemingen in zwaar weer. Terugkerende probleemgebieden waarbij Mantishare een oplossing biedt zijn voortdurende verliesgevend zijn, onprofessioneel management, ontbrekende strategische oriëntatie of ondoorzichtige structuur.
Mantishare neemt deze bedrijven over en creëert met haar expertise en
'hands-on' management, indien nodig in combinatie met een financiële injectie, continuïteit en een nieuw toekomstperspectief.
Mantishare richt zich op eigenaren en financiers van middelgrote bedrijven (tussen de 20 en 250 werknemers) in Nederland.  


Missie…

Mantishare opereert bij al haar activiteiten risicodragend. Als investeerder neemt Mantishare de positie en daarmee het risico van de zittende aandeelhouder of financier over. Wanneer Mantishare voor een deel participeert, adviseert of implementeert, neemt zij een positie in naast of in plaats van het management en vindt de beloning plaats door middel van een succes fee of aandelen.
De uitvoering is gebaseerd op de volledige betrokkenheid van een Mantishare manager waarbij Mantishare actief is bij strategische vraagstukken en het oplossen van key issues.
Mantishare is een onderdeel van